Άνοιξαν οι εγγραφές του Β’ αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι στις 26 Μαρτίου και ώρα έναρξης 10:00 π.μ., με συνδιοργανωτή τον Δήμο Γαλατσίου. Ειδικότερα περιλαμβάνει αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων για άνδρες και γυναίκες (ώρα έναρξης 10:00) και 1 χιλιομέτρου για παιδιά (ώρα έναρξης 11:15).
ΔΩΡΕΑΝ η συμμετοχή για δημότες Γαλατσίου
Οι δημότες του Δήμου Γαλατσίου θα συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ (ο αριθμός δημοτολογίου τους υποχρεωτικός και πρέπει να αναφέρεται στη φόρμα εγγραφής στις ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ).
Για να εγγραφείτε στον αγώνα μπείτε στην ιστοσελίδα www.feelgoodsports.gr ή απευθείας στο link http://www.feelgoodsports.gr/games-events/34-games/265-dimos-galatsiou-2017 .
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2132055418, 10:00 – 13:00, κ. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος