Σάββατο Απρ 29
διαβάστε την με ένα κλικ
 

meganalysis

katiallo2

Οδηγός DELIVERY Γαλάτσι και πέριξ

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

deliverybanner

Φέτος, για πρώτη φορά η εφημερίδα ΓΡΑΜΜΗ θα κυκλοφορήσει τον ΟΔΗΓΟ DELIVERY για καταστήματα εστίασης που κάνουν διανομή στο χώρο του πελάτη. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή ιδέα που σίγουρα θα αποτελέσει επένδυση για τους επιχειρηματίες αλλά και ένα χρήσιμο εργαλείο για τους καταναλωτές.
Είμαστε σίγουροι ότι η προβολή σας στον ΟΔΗΓΟ DELIVERY θα αυξήσει τη δυναμική της επιχείρησής σας στην περιοχή του Γαλατσίου και των όμορων περιοχών.
Ο ΟΔΗΓΟΣ DELIVERY θα διανεμηθεί σε 20.000 αντίτυπα σε όλο το Γαλάτσι και την Λαμπρινή.

Η εφημερίδα ΓΡΑΜΜΗ δέκα χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στις περιοχές Γαλατσίου - Λαμπρινής έχοντας καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του εμπορικού κόσμου αλλά και των χιλιάδων αναγνωστών της.
Είναι η μοναδική εφημερίδα που μοιράζεται σε 20.000 αντίτυπα. Η διανομή γίνεται με δικά μας συνεργεία σε οικίες, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, καφετέριες κ.λπ. καλύπτοντας επαρκώς τις περιοχές Γαλατσίου - Λαμπρινής και κατορθώνοντας με τον τρόπο αυτό να κάνει γνωστές τις επιχειρήσεις που προβάλλονται μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας ΓΡΑΜΜΗ.
Η εφημερίδα μας διαβάζεται και ηλεκτρονικά σε όλο το λεκανοπέδιο μέσα από το site της ΓΡΑΜΜΗΣ, www.e-grammi.gr, το οποίο καθημερινά ανανεώνεται για να σας ενημερώνει για όλα τα νέα της περιοχής μας, των όμορων δήμων καθώς και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Εκτός από την εφημερίδα, κυκλοφορεί κάθε χρόνο και ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ, στις σελίδες του οποίου μπορούν να διαφημιστούν οι επιχειρηματίες της πόλης μας αλλά και άλλων περιοχών, ο οποίος είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε πολίτη, καθώς περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τις επιχειρήσεις του Γαλατσίου, τις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και αναλυτικούς χάρτες των οδών της πόλης μας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 2138142 - 6974 61137 και στο email μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Με εκτίμηση, Εφημερίδα ΓΡΑΜΜΗ